vrijdag 19 juli 2013

een tijdje geleden...

Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog es blogde.
Het einde van het schooljaar, een vakantie naar het buitenland en de zomerse temperaturen in eigen land, legden de prioriteiten een tijdje elders.
Maar toch lag ik op naaivlak niet volledig stil. Voor de maand juni stond er bij Zo geknipt! Sew along! immers het 'mandje krokantje' op het programma. En zoals wel meerdere van de deelnemers aan dit 'samen naaien blog' deden, maakte ik er een einde schooljaarcadeautje voor de juf van.
Ik gebruikte een erg leuk stofje dat ik bij Met Pit kocht en vulde het mandje met enkele heerlijk geurende badproducten.
 Als binnenvulling voor het mandje gebruikte ik een plastic tafelmapje. Het werkte perfect en gaf een mooi resultaat, alleen toen ik de knoopjes wilden bevestigen liep het fout. Het plastic was namelijk net iets de dik om de kamsnapknoopjes er goed doorheen te krijgen. Met een beetje textiellijm (mijn geheime wondermiddeltje) kwam het uiteindelijk toch nog goed. 
Maar voor de volgende mandjes die ik maakte wilde ik dus liever, zoals het boek voorschrijft, knutselrubber gebruiken. Alleen had ik enkel knutselrubber in A4-formaat. Bij haar keek ik daarom af dat ik het patroon ook kon verkleinen. Dit is het resultaat en ik ben er best tevreden mee. 


De mandjes zijn zo te klein om er broodjes in te doen, maar kunnen perfect dienst doen om snoepjes, hartige knabbels of koekjes in te serveren of gewoon prullaria in te bewaren.

Kortom, een heel leuk cadeau-ideetje!!!


2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke mandjes. En een super leuk cadeau. Ik volg je inmiddels. Je maakt mooie dingen.

  Ik ben nieuw in blogland. Vind je het leuk om mij ook te volgen?

  annetsnaaicreaties.blogspot.nl

  Succes met je creaties!

  Groetjes Annet

  BeantwoordenVerwijderen